A szalámi mestere Balatoni Józsi bácsi

A szalámi mestere Balatoni Józsi bácsi

Kedves Olvasóink!

A napokban azon gondolkoztunk mit is osszunk meg veletek, ami picit felcsigázhatja  a kedélyeket..

Döntöttünk és szeretnénk bemutatni nektek egy vállalkozást, ahol a magyar hagyományokra alapozzák az egész termék projektjüket. Hagyományok alapján az ősi magyar ízvilág mellett extra különleges ízvilágú termékek, szalámi specialitásokat készítenek.

Józsi bácsit ismerve biztos vagyok benne, hogy sikerül évről évre kifejlesztenie olyan ízeket ami mindenkinek elnyerheti tetszését. Termékei finomak, egészségesek, bátran ajánljuk!

De helyettünk olvassátok az Ő gondolatait:

“Jelszavunk: Tisztességes árért tisztességes terméket adjunk a Kedves Fogyasztóknak és Kereskedő Partnereinknek.

Az állandó és stabil minőség elkötelezettjei vagyunk, alapanyag- és fűszernormáinkat nem változtatjuk, mindig az adott termékre jellemzőek. Termékeink folyamatos minőségellenőrzés mellett készülnek. Szigorúan betartjuk a HACCP rendszerünk előírásait. Rendkívül széles termékskálánk több, mint 60 fajta szárazáru-féleséget tartalmaz. Nincsen két egyforma ízű termékünk, mindegyik más-más Ízvilágot jelent, a termékre és alapanyagra jellemző tulajdonságot emeli ki. Célunk az, hogy a teljes fogyasztói réteg ízvilágát lefedjük, ami azt jelenti, hogy mindenki találjon legalább 1 olyan terméket készítményeink közül, amyely az ő ízvilágának teljesen megfeleljen. Szeretnénk elérni azt, hogy aki termékeinkből vásárol, ne csak fogyassza azokat, hanem élvezze ezek fogyasztását, tehát élvezettel fogyassza termékeinket. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy termékeink csak magyar alapanyagból készülnek! Készítünk termékeket sertéshúsból, marhahúsból, lóhúsból, kecskehúsból, strucchúsból. Ezek mellett van egy “szárnyas” vonalunk, amely azt jelenti, hogy pulykahúsból, csirkehúsból (tyúkhús), kacsahúsból és libahúsból is készülnek szalámik és kolbászok, amelyek enyhébb fűszerezettségük miatt lágyabb ízvilágúak. A Mangalica és Szürkemarha termékcsaládunk külön kategóriát jelent. Fehér, paprikás és csípős változatban jelennek meg, a múlt század eleji ősi magyar ízeket idézik, a régi hagyományokhoz híven lóbélbe töltve és kézi kötéssel készülnek.
Specialitásaink közé tartoznak a különböző:

  • Sajtbevonatos szalámik (parmezán-eidami-pannónia-camembert-füstölt)
  • Fűszerbevonatos szalámik (bors-fokhagyma-köménymag-paprika-rustimix-pasztrámi)
  • A “lagúna” márkájú olaszos jellegű szalámik zsenge indiai zöld borsot tartalmaznak.
  • A tiszta húsjellegű hozzáadott szalonna nélkül készült sonkaszalámi jellegű, levegőn szárított szalámifélék.

Gondolunk azon fogyasztóinkra is, akiknek epe-, vese-, illetve gyomorproblémái vannak,és a füstölt húskészítmények fogyasztása egészségügyi problémákat jelenthet. A Toldi fehér és Toldi paprikás szalámik füstölés nélkül, csökkentett fűszerezéssel készült, garantáltan light típúsú termékek. Akit a különlegességek érdekelnek és szereti a kínai konyha sós-édes ízvilágát az feltétlenül kóstolja meg a Fructa (gyümölcs) szalámit. Íze: a hús és a gyümölcs üde lehellete. Ezt az érzést lehet fokozni, ha az így elkészült szalámit különböző természetes szárított (aszalt) gyümölcs granulátummal vonjuk be (sárgabarack-papaya-vilmoskörte stb.). Legújabb fejlesztésünk a vadhúsra épülő termékcsalád. Őz, szarvas, illetve vaddisznóhúsból készült termékeinkkel (szalámik, kolbászok) szeretnénk tovább növelni a kínálatot. Vállalkozásunk a saját márkájú termékek mellett – melyek a termelés 75-80%-át teszik ki – bérmunkában 20-20%-ban is gyárt a megrendelő által igényelt úgynevezett “saját” márkás termékeket. Ezen belül kiemelném a Bio minősítésű márkatermékeket, melyek gyártását a Biokontroll Hungária Kht ellenőrzi.

  • Üzemünk kapacitása 300-400 tonna évente, amely a kolbász és szalámik gyártási igényének az arányában változhat.
  • Nagyon fontosnak tartottuk az ellenőrzési rendszerünk olyan szintű létrehozását, amely az adatgyüjtő láncolatra felépülő mérési pontok kiépítését jelenti, melyek értékben visszamenőleg is másodperc pontossággal ellenőrizhetők a hőmérséklet és páratartalom értékek változásai. A központi számitógépes ellenőrzési rendszer mellett a kezelők részére helyi, lokális ellenőrzési pontok is biztosítottak.
  • A technológiai felügyelet mellett nagyon fontos az alapanyagok és fűszerekkészletnyílvántartásának és ezen keresztül a nyomonkövethetőségének a biztosítása. Ez gyakorlatilag egy cikkszám és tételszámból álló számkombinációt jelent (LOT szám)
  • Kereskedelmi tevékenységünk alapvetően nagykereskedelmi tevékenységet jelent. Jelenlegi értékesítésünk 80% belkereskedelmi, 20% külkereskedelmi tevékenység eredményeként realizálódik.
  • Célunk a külkereskedelmi tevékenység arányának növelése. Jelenleg egy mintaboltunk üzemel Szegeden.
  • Termékfejlesztéseink körébe – a jelenlegi termékeink minőségének folyamatos javítása mellett – olyan termékcsoportok tartoznak elsősorban, amelyek különlegesek, ilyen pl. a vadhúsokra épülő termékcsalád (őz-szarvas-vaddisznó).
  • Ezenkívül tovább kívánjuk fejleszteni azokat a termékeket, amelyek sertés eredetű összetevőket nem tartalmaznak, megfelelnek az igen szigorú mohamedán és izraeli vallási és etikai előírásoknak is.
    • Van egy magyar közmondás: “A puding próbája az evés” ” FORRÁS:

Bemutatkozó videójuk termékbemutatóval egybekötve : KATT IDE

További videók a termékekről: KATT IDE vagy KATT IDE de nézd meg EZT IS

Ha tetszett, kérlek egy LIKE-al vagy MEGOSZTÁSSAL támogasd munkánk, köszönjük!

Thumbs_Up

 

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
×

Kosár