Darálógép kisokos

Darálógép kisokos

Jelen posztunkban számtalan hasznos tanácsot és infót oszthatnánk meg veletek de ezek közül is úgy gondoljuk hogy a leglényegesebb tudnivalókat osszuk meg veletek, amit azért is érdemes tudnotok mert nem csak a gépetek , de az egészségetek is nagyfokú kockázatnak van kitéve nem megfelelő használat esetén.

Használat utáni fázisok betartása esetén darálógéped hosszú ideig megbízható társad lesz kolbaszhús elkészítésekor .
Az alábbi sorrendet érdemes betartanod:

 

-Darálás után a maradék masszát kinyomni


-A gépben maradt gyorsan romlandó húst és zsiradékot érdemes 1-2 szelet kenyér ledarálásával kihajtani a gépből


-Szedd szét alkatrészeire


-Áztasd be meleg vegyszeres vízbe majd mosd át őket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


– Töröld át száraz ronggyal majd a képeken látható alkatrészeket kezeld le élelmiszer-ipari Kenőanyaggal 


– Az alkatrészeket tedd zárható tasakba amibe száraz rizst teszel , aminek a szerepe a nedvesség felszívasa


– A következő használatkor javasolt az alkatrészek fertőtlenítése és a kések tárcsák élezése

Balesetmentes használatot kívánunk !

Tömőfa használata ajánlott 

Vélemény, hozzászólás?