Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg

Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.

Gyermekektől elzártan tartandó!

300Ft

A szállítást készleten levő termék esetén akár másnapra, de legkésőbb 5 munkanapon belül teljesítjük.

Leírás

Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.

Gyermekektől elzártan tartandó!

Felhasználása: Az 1 kg sonkapác sót és 1 kg étkezési sót összekeverjük és a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshúst bedörzsöljük, majd 10 Celsius fok alatt állni hagyjuk.

A só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük, majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

Forrás: www.boller.hu

További információk

Tömeg1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük