Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.
Gyermekektől elzártan tartandó!
300Ft
A szállítást készleten levő termék esetén akár másnapra, de legkésőbb 5 munkanapon belül teljesítjük.
Leírás
Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.
Gyermekektől elzártan tartandó!
Felhasználása: Az 1 kg sonkapác sót és 1 kg étkezési sót összekeverjük és a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshúst bedörzsöljük, majd 10 Celsius fok alatt állni hagyjuk.
A só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük, majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.
Forrás: www.boller.hu
További információk
Tömeg | 1 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.