Vágódeszka No.7660
A bütüs vágódeszka alábbi fafajtákból tevődik össze:
Nagy része a drága fekete dió és vörös tölgy.
Mintázatban fellelhető továbbá:
- Tölgy
A termék csakis rendelésre készül! A gyártás kb.10 nap!
34 990Ft
A szállítást készleten levő termék esetén akár másnapra, de legkésőbb 5 munkanapon belül teljesítjük.
Leírás
A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.
A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.
A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy.
A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!
A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.
A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.
A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.
Forrás: https://evagodeszka.hu/
További információk
Tömeg | 4.5 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.