Vágódeszka No.7696
Díszes masszív vágódeszka csúszásmentes talpakkal, ahol központban a feketedió és a vöröstölgy áll. A deszkát a juharfa alapanyaggal toldottuk meg és mint mindegyik deszkához, ehhez is BIO minősítésű kezelőanyagokat használunk.
Oldalunkon feltüntetett szabvány méretben akár készletről igény esetén egyedi méretben is elkészítjük!
A termék rendelésre készül! Gyártása 10 munkanapot vesz igénybe!
34 990Ft 29 990Ft
A szállítást készleten levő termék esetén akár másnapra, de legkésőbb 5 munkanapon belül teljesítjük.
Leírás
A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.
A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.
A bütüs vágódeszkáink egyik ékes alapköve a fekete dió és a vöröstölgy amit juharral díszítettünk.
A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!
A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.
A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.
A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.
Ápolási tanácsainkat kérlek tartsd be ha ezt a terméket választod, mert a deszka meghálálja!
Forrás: evagodeszka.hu
További információk
Tömeg | 4.5 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.